Gezonde kost
Voor wie?
Koks, logistiek medewerkers of begeleiders in organisaties binnen de welzijnssector
Wat kan je verwachten?
Ben je verantwoordelijk voor de keuken, maaltijden ... in zorgvoorzieningen (VAPH, ziekenhuizen ...) of welzijnsorganisaties (jeugdhulp, sociale voedselvoorzieningen, sociaal restaurants ...)?
Wil je graag een gezond(er) potje aanbieden dat in de smaak valt bij jullie publiek?
We organiseren voor u graag een praktijkgerichte en interactieve vorming!Kom je graag alles te weten? Voorzie dan een dag vorming.
Gaat het om specifieke vragen uit onderstaande lijst? Dan maken we er een halve dag vorming van.Themalijst:
- Gezonde voeding volgens de voedingsdriehoek: versterk je kennis en vaardigheden
- Een gezonde omgeving bepaal je mee zelf: do’s en don’ts, variatie en menu's afstemmen op leeftijden en noden
- Een ondersteunend kader: samenwerking tussen keuken, begeleiding en gasten
- Motivatie vergroten om gezond te koken en eten
Laat je inspireren door aangepaste tips die leiden tot leuke gezonde eetmomenten.
Vraag je sessie aan
Contacteer tine.vangroenweghe@gezondleven.be voor meer info.