Inschrijven

Train-de-trainer: gezond ouder worden, goed eten

Voor wie? Diëtisten

De sessie 'Gezond ouder worden, goed eten' richt zich tot 60-plussers die nog zelfstandig wonen en grotendeels zelf instaan voor het aankopen en klaarmaken van hun voeding. Tijdens deze train-de-trainer maak je kennis met de inhoud van de sessie en leer je om deze zelf toe te passen. Je krijgt ook concrete tips voor de organisatie en uitvoering ervan.

Wat kan je verwachten?

De e-learning brengt de nodige kennis en vaardigheden bij om gezonde en bewuste keuzes te maken wat eten en drinken betreft. Daarbij is er aandacht voor evenwichtige voeding en een gezond gewicht. Het gaat zowel over het voorkomen van overgewicht als van ondervoeding bij ouderen.

Tijdens de e-learning van de train-de-trainer maak je kennis met de inhoud van de sessie en leer je om deze zelf toe te passen. Je krijgt ook concrete tips voor de organisatie en uitvoering ervan.  

Als deelnemer van de train-de-trainer kan je je na afloop kandidaat stellen als lesgever voor het geven van de sessie in een bepaalde regio (in samenwerking met het Logo).

Prijs: € 50

Log in of registreer je op de Gezond Leven Academie om in te schrijven.

Prijs: EUR 50,00

Inloggen